Соус з йогурту та солоної карамелі до яблучних чіпсів
Карамель - це найулюбленіша насолода як для дітей, так і для дорослих нарівні з шоколадом.
Вже понад 40 років увесь світ любить солону карамель, яку винайшов французький кухар Henri Le Roux. Її використовують як начинку, добавку, самостійний десерт та у вигляді соусів.
Більш того, прихильники корисного харчування готують солону карамель без граму цукру. Саме такий рецепт рекомендуємо для приготування нашого соусу.

Рецепт солоної карамелі ПП
Інгредієнти:
-
Сироп із підсолоджувача – 100мл
-
Вершки 10% – 150мл
-
Горіхи – 50г
-
Сіль – щіпка
Візьміть улюблений сироп без цукру (у магазинах здорового харчування їхній величезний вибір, можна знайти навіть низькокалорійні), додайте до нього вершки. Постійно помішуючи, доведіть суміш до закипання та остудіть.
Горіхи подрібнити ножем або чаші блендера в крихту і додати в карамель. Звичайно ж, горішки підійдуть будь-які, чи то арахіс чи фундук. Можна взяти арахісову пасту, тоді суміш вийде однорідною, але пасту додаємо ще до закипання.

Сіль краще брати морську крупного помелу і додавати в самому кінці, акуратно перемішуючи.
Остудити готову карамель у холодильнику 20 хвилин, щоб вона загуснула, а якщо ви хочете рідку, вона легко відтає при кімнатній температурі.

Рецепт соусу до яблучних чіпсів
Інгредієнти:
-
Солона карамель
-
Йогурт
-
Яблучні чіпси
Візьміть улюблений натуральний йогурт, додайте в нього карамель, мокніть у вершково-ірисовий соус хрумку чіпсинку і насолоджуйтесь неповторним смаком.

Яблучні чіпси хрумтять як печиво і до того ж натуральні, дієтичні та корисні: виводять токсини, покращують обмін речовин та насичують організм вітамінами.
Соус надасть більш солодкого смаку натуральним снекам, що однозначно порадує любителів солоденького, при цьому не обтяжуючи зайвими калоріями.
- Ягідний соус без цукруНайбільш вітамінний та корисний соус варимо без цукру ➜ Рецепт ППЯгідний соус без цукру